2012 Engelsiz SDÜ Birimi Tanıtım Günleri Başlıyor

30 Ağustos 2012 Perşembe 14:58 tarihinde eklendi | 2147 defa okundu
ESDÜ Engelsiz SDÜ Birimi'nin ürün, hizmet ve faaliyetleri ile ilgili tanıtım günleri başlıyor.

Süleyman Demirel Üniversitesi Engelsiz SDÜ Birimi olarak engelli öğrencilerimizin daha kaliteli ve çağdaş bir eğitim almaları, evrensel standartlarda bir yükseköğretim dönemi geçirmeleri için çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.

Bu kapsamda birim faaliyet ve çalışmalarından ve Üniversitemizin engelli öğrencilere tanıdığı hak ve ayrıcalıklardan haberdar etmek amacı ile Engelsiz SDÜ Tanıtım Günleri başlıyor.

Bu bağlamda ilk olarak 2012 – 2013 akademik yılı için Engelsiz SDÜ Tanıtım Kitapçığı hazırlandı ve basılı olarak tüm engelli öğrencilerimiz ve yakınlarına dağıtımı yapılacaktır.

Ardından da tüm fakülte ve meslek yüksekokullarımızı kapsayan oryantasyon eğitimlerimiz ve seminerlerimiz başlayacaktır.