DEĞERLİ ENGELLİ ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE !

04 Eylül 2013 Çarşamba 11:15 tarihinde eklendi | 2017 defa okundu

Saygıdeğer Engelli Öğrencilerimiz,

Öncelikle Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize hoşgeldiniz diyor, yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimiz ve ailelerine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Türkiye Engelliler Spor Eğitim ve Yardım Vakfı (TESYEV), 330 TL. karşılıksız burs vermektedir. Başvuru duyuru ve geniş bilgi için www.tesyev.org  adresine bakılabilir.

03.01.2013 tarih ve 28517 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Yüksek Öğretim Kurumu Engelliler Danışma ve Koordinasyon Yönetmeliğinde yapılan değişiklik ve Üniversitemiz Senatosunca kabul edilen yönerge gereği, "Engelsiz SDÜ" yerine, "Engelli Öğrenciler Birim Koordinatörlüğü" kurulmuştur. Birim, Batı Yerleşkesindeki Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nda hizmet vermektedir.

Birim Sorumluları:

Prof. Dr. Hüseyin AKYILDIZ

Rektör Yardımcısı

Birim Koordinatörü                  Birim Koordinatör Yrd.                    Birim Koordinatör Yrd.             Sekreterya

Yrd.Doç.Dr. Esra Erkol İNAL  Yrd.Doç.Dr. Zeliha BAŞKURT        Yrd.Doç.Dr. Gizem SAYGILI      Elif ULAŞ

Tıp Fak. Fiziksel Tıp ve Reh.  Sağlık Bil. Fak. Fizik Ted. ve Reh.   Eğitim Fak. Sınıf Öğretmenliği

Anabilim Dalı Öğretim Üyesi     Anabilim Dalı Öğretim Üyesi           Anabilim Dalı Öğretim Üyesi

Başta isimleri yazılan değerli hocalarımız olmak üzere,  "Engelli Öğrenciler Birim Koordinatörlüğü" nde görevlendirilen Üniversitemizin fakülte, yüksekokul ve idari birimlerin temsilcileri değerli elemanların yaptıkları çalışmalarının hayırlara vesile olmasını dilerim.

Yrd. Doç. Dr. Yusuf AÇIKEL

Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi (ENMER) Müdürü  Zeliha BAŞKURTzEğ